Aquaworld Logo Logo Stephania - de blinde Soep Schildpad
Sinds 1995 Aquaworld's Home PageWaar is Aquaworld?Commentaar van bezoekersKretenzische ReptielenAquaworld's meer exotische reptielenAquaworld's Vis PopulatieAnder Zee-levenHet verhaal van AquaworldHoe kunje Aquaworld helpenLinks naar andere sitesHoe kun je in kontakt met ons komen

Boomkikkers
Stephania - Soep Schildpad
Elle - Moorse landschildpad
Amber & Rowan met Dino & Twitch
Rowan met Birma
David met Java

Het Commentaar van Bezoekers

Sinds 2000, is er een boek van bezoekers op de receptie in Aquaworld.  Met het risico van u te vervelen, sommige van de commentaren die er bij ons uit zijn gesprongen:

"Alle dieren zijn hier goed verzorgd en krijgen hun dagelijkse beweging. Deze mensen laten je echt weten dat de dieren voor alles gaan. (ze zijn afhankelijk van ons mensen) Een aanrader! En je donatie zeker waard!"
Rudy en Wies - Calantsoog - 28/10/06

"Het was leuk, vooral de schildpadden waren bijzonder. Maar met Gecko’s op je hand vond onze dochter Marjolein wel eng. En de python is erg stoer. (uitlating van onze zoon)"
Rob, Monique, Marjolein, Maarten Wouter - Nieuwegein - 25/10/06

"Het was erg goed, sinds de laatste keer was alles wat we van onze zoon hoorden over vissen. We moesten wel terugkomen."
Fam. Hofland - Achtmaal - 19-10-06

"Erg leuk en mooi, het is ook leuk om te zien hoe goed er voor de dieren gezorgd wordt en ik denk dat het een goed idee is om de mensen de slangen en andere dieren vast te laten houden. Ga door met het goede werk!"
Natascha Bos - Abbenbroek - 15/10/06

"Erg leuk om zo’n grote slang eens gewoon aan te kunnen raken (i.p.v. achter glas) Mijn dochtertje van 3 jaar vond het hier geweldig!"
Eva Broekzitter – Hellevoetsluis - 30/09/06

"Het is ZEER bijzonder om een keer een slang om je nek gehangen te krijgen. Ff vastleggen op de kamera! En de mensen hier zijn echte dierenvrienden, hartstikke mooi! Succes!"
Martin de Vogel – Delft – 01/10/06

"Geweldig aquarium, zeer gastvrij ontvangen, erg mooi!"
Margriet Hofman – Krimpen a/d Ijssel – 22/09/06

"Veel geluk met de bouw van een nog groter aquarium.  Het is reeds werkelijk aardig!!!"
Sandra/Ray (Biologen) - Utrecht - Nederland - 19/10/00

"Vijf dagen mooie vissen en reptielen bekeken. De begeleiding en informatie was prima. Mooi te zien dat onze oudste dochter (3jaar) in eerste instantie banger was voor de schildpad dan voor de tijgerpython. En nooit gedacht dat ik een boa constrictor om mijn nek zou leggen! Geweldig!"
Bas, Mary, Imke en Gwen – Elst – 22/09/06

"Ik ben hier 5x geweest en ik vind het veel leuker dan dat 'CretAquarium' gedoe!!!!"
Mickey – Apeldoorn – 30/07/06

"We vonden het heel erg leuk, de dieren waren fantastisch. Ik ben genezen van mijn arachnofobia! Maar wat we het leukst vonden was dat het zo persoonlijk was."
Sabrina – Tilburg – 30/07/06

"We vonden het aquarium fantastisch! Mijn zoontje ‘Harry’ vond het “nice” zoals hij in zijn eigen woorden zei. Hij vond het leuk de dieren te bezoeken en de slangen te aarien maar was een beetje bang voor de hagedis-achtigen. Ook vond hij de vissen leuk en Stefania (de soepschildpad) fantastisch!! Echt waar voor je geld en extreem vriendelijke mensen. Bedankt!"
Ellen Marie – Lithoyen – 30/07/06

"Drie jaar later weer hier!! Dieren zijn flink gegroeid! Nog steeds super leuk, echt een gave ervaring. Misschien over drie jaar weer terug. "
Sylvia en Bart – Veldhoven – 05/07/06

"We zijn ook naar het zee-aquarium (CretAquarium) geweest maar dit is echt veel leuker en gezelliger!"
Fam. Smit – Hoogezand – 04/07/06

"Dit was de derde keer dat wij hier waren, nog steeds zeer mooi."
Renee Bakker - Drachten - Nederland - 18/09/05

"Wij hielden zeer van alles.  Hartelijk dank en tot ziens."
Mahanjunke Batya - Jerusalem - Israel - 09/10/01


En dank u allen zeer.  John MclarenBalkanbeekschildpad
Schijfvinger
Luipaardslang
Amber met Birma
Kristian met balkantoornslangen
De moeder van Jerry met Dino

Terugkeer naar bovenkant van pagina


Tagline

Copyright © Aquaworld 1995-2025