Aquaworld Logo Logo Stephania - de blinde Soep Schildpad
Sinds 1995 Aquaworld's Home PageWaar is Aquaworld?Commentaar van bezoekersKretenzische ReptielenAquaworld's meer exotische reptielenAquaworld's Vis PopulatieAnder Zee-levenHet verhaal van AquaworldHoe kunje Aquaworld helpenLinks naar andere sitesHoe kun je in kontakt met ons komen


Zee-egel
Spiraalkokerworm
Zwarte grondel

Links met andere sites!!

De links die ik op deze pagina heb gezet zijn degene waarvan ik vind dat zij belangrijk zijn geweest voor het werk in aquaworld of degene waarvan ik vind dat het de moeite waard is als men Kreta bezoekt..

Het mariene leven & andere dieren 'links'

The Cretan Animal Welfare Group

Gaynor, Michaelis en de rest van het team in het "Toevluchtsoord" in Malia doen het prachtigste werk voor katten, honden en andere dieren in problemen. Zij verdienen al ons lof - en een of andere hulp!

Digital Nature

Groetend uit Holland, Jelger en Maaike zijn op een missie om zoveel mogelijk vogels en reptielen op hun 'gevoelige plaat' vast te leggen. De digitale foto's zijn van fantastische kwaliteit dankzij hun inspanningen. Goed gedaan!!

Grieks centrum voor Marien onderzoek

Dit instituut doet veel belangrijk onderzoek in een groot gebied betreffende het mariene milieu. Het is ook verantwoordelijk voor de bouw van het grootste aquarium in Griekenland, in Gournes, Kreta, wat op het moment van schrijven nog bezig was.

FishBase

FishBase is een verbazende verzameling van foto's (vrij te gebruiken), beschrijvingen en informatie. - als u naar een (wetenschappelijke) naam moet zoeken, of alleen maar rond wil kijken op een fantastische site - dit is de plaats!Algemene interessante links

Eiland Kreta, Griekenland

Ontdek Kreta - Alles over het eiland Kreta - Griekenland - Zomervakantie

Informatie Chersonissos op Reislijst.nl

Lees alles over bezienswaardigheden en uitgaan in Chersonissos. Daarnaast vind je hier de laatste vakantie aanbiedingen.

Zorba's Appartementen

Vakantie op Kreta Griekenland informatie pagina: Klik hier voor vakantie op Kreta, accommodatie en appartementen op Kreta Griekenland. Vliegen naar Kreta, informatie pagina met links naar goedkope mogelijkheden voor vliegen naar Heraklion Kreta Griekenland.

Ontdek Kreta

"Ontdek Kreta" is de interessantste Webgids over Kreta die ik tot op heden heb gezien. Stapels informatie en dagelijks aan het groeien. Een bezoekje waard als u een vakantie hier naartoe plant!

Mirtos Reizen

Informatieve website geschreven in Nederlands, Engels en Grieks. Voornamelijk over het dorp Mirtos in Zuid Oost Kreta, maar ook met informatie en foto's van de wijde omgeving.
Rode poon
Garnal
Luipaard gecko

Terugkeer naar bovenkant van pagina


Tagline

Copyright © Aquaworld 1995-2025