Aquaworld Logo Logo Stephania - de blinde Soep Schildpad
Sinds 1995 Aquaworld's Home PageWaar is Aquaworld?Commentaar van bezoekersKretenzische ReptielenAquaworld's meer exotische reptielenAquaworld's Vis PopulatieAnder Zee-levenHet verhaal van AquaworldHoe kunje Aquaworld helpenLinks naar andere sitesHoe kun je in kontakt met ons komen


Murene of moeraal
Pijlstaartrog
Zeekat

De plaats van Aquaworld

Aquaworld ligt aan de westeinde van Chersonisos
30km ten oosten van Heraklion
40km ten westen van Agios Nikolaos


View Larger Map

Hoe naar Aquaworld te gaan

Met bus:  Vanuit beide richtingen, vraag om bushalte nummer 20. Dit zal u binnen een minuut van Aquaworld brengen. Voor definitieve richtingen, volg de kaart of zie "Te voet" hieronder.

Met Taxi:  De meeste taxibestuurders weten waar Aquaworld tegenwoordig is, maar om zeker te zijn vertel hem dat het in Chersonisos is, achter de Spar supermarkt. Deze laatste vertaalt als "ligo piso apo ton Chalkiadakis supermarkt" voor zij die wensen om met hun vaardigheid in het Grieks te pronken.

Te voet:  Voor degene die al in Chersonisos zijn maar nog geen idee hebben waar het is, vind het benzinestation, er is er maar een in het dorp. Met uw rug naar het benzinestation kijkende naar de hoofdstraat, naar links, 100 mtr tot je bij de Spar (supermarkt) bent,links de hoek om 50 mtr de straat inlopen en je hebt ons gevonden, wederom aan de linkerkant.

Aquaworld Aquarium location map

Closeup van een Octopus
Geredde onechte karetschildpad
Langoest

Tagline

Copyright © Aquaworld 1995-2025