Aquaworld Logo Logo Stephania - de blinde Soep Schildpad
Sinds 1995 Aquaworld's Home PageWaar is Aquaworld?Commentaar van bezoekersKretenzische ReptielenAquaworld's meer exotische reptielenAquaworld's Vis PopulatieAnder Zee-levenHet verhaal van AquaworldHoe kunje Aquaworld helpenLinks naar andere sitesHoe kun je in kontakt met ons komen
  

De Familie Haume in hun T-shirts Aquaworld
Jonni Haume met Dino
Puppy Ontmoet Tortoise
Emilio Nipius ontmoet Balkantoornslang
Michael Broecker met Boa

Hoe Aquaworld te helpen

Sponsor an Animal

You can click to visit our special Sponsorship page and support us by sponsoring your Aquaworld favourite!

Doe een Schenking

Aquaworld heeft nooit een stuiver ontvangen. In feite, wordt van het aquarium geeist belastingen aan het Griekse systeem te betalen en de ambtenaren hebben ons kontinue meegedeeld dat noch Europese noch lokale financiering beschikbaar is om hier een aquarium te bouwen of te verbeteren.

Zodoende, worden alle bedrijfskosten en fondsen die zijn vereist om Aquaworld te verbeteren verstrekt door hen die geloven in wat wij proberen te bereiken en door hen die eenvoudig van de dieren houden die wij in onze zorg hebben.

Indien u wenst om een donatie te doen, klik dan op de 'button'hieronder. U kunt dan gebruik maken van uw creditcard of uw bankpas.Koop een T-shirt van Aquaworld

Aquaworld T-Shirts

De t-shirts van Aquaworld worden hierboven trots getoond door de Haume kinderen van Nokia, Finland - regelmatige bezoekers aan het aquarium.

De t-shirts zijn 10,00 Euro voor de kinderen (2..4..6..8..10 & 12 eenjarigen) of 15,00 Euro voor volwassenen (klein, middelgroot, groot, XL, XXL, XXXL). Een posttarief van 3,00 Euro wordt toegevoegd voor orders onder 50,00 Euro en 5,00 Euro voor die meer dan 50,00 Euro.

Order de T-shirts van de Kinderen orde hier

Selecteer de leeftijd van het kind (bij benadering) via het drop-down menu, klik dan op de 'button' hieronder. U zult bij een pagina komen 'Paypal' waar u het aantal t-shirts van die maat kunt veranderen (eerste kolom).

Voor extra t-shirts in verschillende maten, ga terug naar de aquaworld website, selekteer een andere maat en klik weer op de 'button'. De nieuwe maat zal aan uw order worden toegevoegd.

De tweede kolom op de pagina 'Paypal' biedt u de mogelijkheid evt. gemaakte fouten te herstellen.

Age

Bestel T-shirts voor volwassenen hier.

Selecteer de maat via het 'drop down' menu, klik dan op de button onderaan. U zult naar een 'paypal' pagina gaan waar u het aantal in de eerste kolom kunt invullen.

Voor evt. toevoegen van t-shirts in andere maten, ga terug naar de aquaworld web-site. Selekteer een andere maat en klik weer op de button. De nieuwe maat zal aan de order worden toegevoegd.

De tweede kolom op de pagina Paypal biedt u de mogelijkheid evt.fouten te herstellen.

Wanneer uw order volledig is, klik dan op de 'secure checkout' button op de paypal pagina en betaal voor uw t-shirts met creditcard.

Size

Collectieve Sponsoring

Hoewel uiterst klein in vergelijking met andere openbare aquaria, trekt Aquaworld supporters aan en houdt deze supporters. Veel van deze zijn dierenliefhebbers, aquariumliefhebbers of reptielliefhebbers. Bijna allen zijn vakantiegangers hier op Kreta.

Aquaworld zoekt naar sponsers in bedrijven die betrokken zijn bij het toerisme in Griekenland of in bedrijven die in aquaria, terraria en toebehoren handelen.

Sponsering kan zijn in de vorm van direkte financiele steun of door middel van het verstrekken van materiaal wat noodzakelijk kan zijn om de aquariumverrichtingen te verbeteren.

Voor verdere details, gelieve John McLaren te kontakteren.

Bezoek ons!

Natuurlijk, de eenvoudigste en beste manier om Aquaworld te steunen is door ons te bezoeken telkens als u in Kreta bent.

Ons beleid is de ingangsprijzen zo laag mogelijk te houden. De huidige prijs is gehandhaafd sinds de introduktie van de euro. We hopen dat zo lang mogelijk zo te houden.

Dit betekent dat, als prijzen voor de diensten en de goederen die wij nodig hebben jaar in jaar uit verhogen, wij steeds grotere aantallen bezoekers nodig hebben om dingen lopend te houden.

Het goede nieuws is dat dit gebeurt - en dit is van het grootste belang voor het voortdurende welzijn van het eerste aquarium toegankelijk voor het publiek in Kreta.

Maar blijf komen!


Herinneringen voor Verkoop!
Octopus in een pot
Balkantoornslang
Dewi Saris, John & Birma
Markus Broecker met Boa

Terugkeer naar bovenkant van pagina


Tagline

Copyright © Aquaworld 1995-2025