Aquaworld Logo Logo Stephania - den blinda havssköldpaddan
Grundat 1995 Aquaworlds Första SidaHär Finns AquaworldKommentarer från våra besökareReptiler från KretaReptiler från övriga världenAquaworlds alla fiskarAquaworlds ryggradslösaAquaworlds historiaSätt att hjälpa Aquaworlds arbeteLänkar till andra hemsidorHur kontakta Aquaworld eller ställa en fråga

Aquaworld Akvarium
och Reptile Räddningscentralen
Hersonissos - KretaSjöborre
Rörmaskar
Svart smörbult

Länkar till andra hemsidor

De länkar jag har valt till den här sidan är sådana jag anser vara viktiga i relation till Aquaworlds arbete eller sådana jag personligen vill rekommendera för besökare på Kreta.

Marinliv och andra djursajter

Fisk och fiske (Fish and fishing)

En omfattande hemsida om olika fiskarter med beskrivningar, fisknamn, ordlista (latin, engelska, svenska), bläckfisk, hummer, räka, krabba, lutfisk, citat, havskräfta, hybrider, lite humor, smörfiskar, Artedi, fiskenytt, världsrekord, med mera.

The Cretan Animal Welfare Group

Gayner, Michalis och de övriga i gruppen på "The Haven" i Malia gör ett fantastiskt jobb med att hjälpa katter, hundar och andra djur i nöd. De förtjänar allt beröm de kan få - och vår hjälp!

Digital Nature

Jelger och Maaike från Holland har som mål att fånga så många fåglar och reptiler som möjligt - fånga på bild alltså! Deras digitala fotografier håller en otroligt hög kvalitet tack vare deras stora ansträngningar. Bra gjort!

Hellenic Centre for Marine Research

Detta institut utför mycket viktig forskning inom många olika områden som har att göra med havsmiljö. De är också ansvariga för byggandet av det största akvariet i Grekland, i Gournes på Kreta, nyligen färdigbyggt.

FishBase

FishBase är en helt fantastisk kollektion - tonvis med bilder (som du får använda fritt), beskrivningar och information. Vare sig du söker efter vardagliga eller vetenskapliga fisknamn eller bara vill "fiska" lite i en fantastisk samling fiskinformation, är det hit du ska gå!Länkar av allmänt intresse

Island Kreta, Grekland

Upptäck Kreta - Allt om ön Kreta - Grekland - Sommarlov

Explore Crete

"Explore Crete" är den mest intressanta nätguide jag hittills någonsin sett. Mängder av information som växer dagligen. Väl värd ett besök om du planerar att åka på semester hit!Oriental Flying Gurnard
Mantis Shrimp
Leopard Gecko

Tillbaka till sidans topp

TaglineCopyright © Aquaworld 1995-2025