Aquaworld Logo Logo Stephania - den blinda havssköldpaddan
Grundat 1995 Aquaworlds Första SidaHär Finns AquaworldKommentarer från våra besökareReptiler från KretaReptiler från övriga världenAquaworlds alla fiskarAquaworlds ryggradslösaAquaworlds historiaSätt att hjälpa Aquaworlds arbeteLänkar till andra hemsidorHur kontakta Aquaworld eller ställa en fråga
  

Aquaworld Akvarium
och Reptile Räddningscentralen
Hersonissos - KretaFamiljen Haume i sina t-shirtar
Jonni Haume & Dino
Valp träffar sköldpadda
Emilio Nipius möter en balkanpisksnok
Michael Broecker med boaorm

Hur man kan stödja Aquaworld

Sponsor an Animal

You can click to visit our special Sponsorship page and support us by sponsoring your Aquaworld favourite!

Ge en gåva

Aquaworld har aldrig fått en enda euro av kommunala eller statliga medel. Faktum är att vi måste betala grekisk skatt och myndigheterna har konsekvent informerat oss att det varken finns europeisk eller lokal ekonomisk hjälp att hämta för att bygga eller förbättra ett akvarium här på Kreta.

Därmed kommer alla pengar vi behöver för att driva och förbättra Aquaworld från folk som tror på vad vi försöker åstadkomma med Aquaworld och folk som helt enkelt bara älskar de djur vi tar hand om.

Om du också vill hjälpa till kan du klicka på knappen nedan och ge oss en gåva genom att använda antingen ditt Paypal- eller kreditkort.Köp en t-Shirt

Aquaworld T-Shirts

Aquaworlds t-shirtar visas stolt upp på bilden ovan av familjen Haumes barn, från Nokia, Finland, vilka är stamgäster på akvariet.

T-shirten kostar 10.00 euro för barn (finns i storlekar för 2, 4, 6, 8, 10 och 12 åringar) och 15.00 euro för vuxna (storlekar small, medium, large, XL, XXL och XXXL). En expeditionsavgift på 3.00 euro tillkommer för beställningar under 50.00 euro och 5.00 euro för beställningar över 50.00 euro.

Beställ t-shirt för barn här

Välj storlek efter den ungefärliga åldern på barnet från "drop-down"menyn, klicka sedan på knappen nedan. Du kommer då till en Paypal-sida där du kan ändra antalet t-shirtar i den storlek du valde i första rutan till vänster.

Om du vill beställa fler t-shirtar i andra storlekar går du tillbaka till Aquaworlds hemsida, väljer en ny storlek och klickar på knappen igen. Den nya storleken läggs då till din beställning.

Den andra rutan från vänster på Paypal-sidan ger dig möjlighet att ta bort t-shirtar beställda av misstag.

Age

Beställ t-shirt för vuxna här

Välj storlek från "drop-down"menyn, klicka sedan på knappen nedan. Du kommer då till en Paypal-sida där du kan ändra antalet t-shirtar i den storlek du valde i första rutan till vänster.

Om du vill beställa fler t-shirtar i andra storlekar går du tillbaka till Aquaworlds hemsida, väljer en ny storlek och klickar på knappen igen. Den nya storleken läggs då till din beställning.

Den andra rutan från vänster på Paypal-sidan ger dig möjlighet att ta bort t-shirtar beställda av misstag.

När din beställning är komplett, klicka på "Secure checkout" - knappen på Paypal-sidan och betala dina t-shirtar med antingen ditt Paypalkonto, eller med kreditkort.

Size

Företagssponsring

Även om Aquaworld är litet i jämförelse med andra offentliga akvarier, attraherar och behåller vi en stark klunga anhängare. Många av dem är djurälskare eller stora akvarie- eller reptilentusiaster. Nästan alla är semestrande här på Kreta.

Aquaworld söker därför sponsring från företag som arbetar med turism i Grekland och företag som tillverkar och/eller säljer reptilrelaterade tillbehör.

Sponsring kan ske antingen genom direkt ekonomiskt stöd, eller genom att tillhandahålla nödvändig utrustning för att kunna förbättra driften av akvariet.

För vidare information, vänligen kontakta John McLaren.

Besök oss!

Naturligtvis är det enklaste och bästa sättet att stödja Aquaworld att helt enkelt besöka oss varje gång du är på Kreta.

Vår policy är att hålla entrepriserna så låga som möjligt. Nuvarande priser har inte höjts sedan införandet av euron och vi hoppas kunna behålla dem så länge som det är möjligt.

Detta betyder att vi behöver ännu fler besökare varje år för att klara oss, eftersom kostnaderna för att driva Aquaworld ökar från år till år.

De goda nyheterna är att antalet besökare per år faktiskt är på väg uppåt och det är av största vikt för det fortsatta välbefinnandet av det första, för besökare öppna, akvariet på Kreta.

Fortsätt komma bara!


Souvenirer till salu!
Bläckfisk i kruka
Balkanpisksnok
Dewi Saris, John & Burma
Markus Broecker med boaorm

Tillbaka till sidans topp

TaglineCopyright © Aquaworld 1995-2025