Aquaworld Logo Logo Stephania - η τυφλή χελώνα θάλασσας
Από 1995 Aquaworld's Home PageΤοποθεσία AquaworldΣχόλια ΕπισκεπτώνΝτόπια ΕρπετάΕξωτικά Ερπετά του AquaworldΨάρια του AquaworldΆλλα Ενάλια ΈιδηΗ Ιστορία του AquaworldΠως να υποστηρίξετε το AquaworldΣυνδέσεις με άλλους χώρους διαδικτύουΠως να Επικοινωνήσετε με το Aquaworld ή να Κάνετε Κάποια Ερώτηση

Το Ενυδρείο Aquaworld
και Κέντρο Διάσωσης Ερπετών
Χερσόνησος - ΚρήτηΗ οικογένεια Haume με τις μπλούζες από το Aquaworld
Jonni Haume & Dino
Το κουτάβι συναντά την χελώνα ξηράς
Ο Emilio Nipius συναντά μία δεντρογαλιά
Ο Michael Broecker & ο κοκκινόουρος βόας

Πώς να υποστηρίξετε το Aquaworld

Sponsor an Animal

You can click to visit our special Sponsorship page and support us by sponsoring your Aquaworld favourite!

Κάνετε μια δωρεά

Το Aquaworld δεν έχει λάβει ποτέ ούτε ένα ευρώ από τα δημόσια κονδύλια. Έχουμε ενημερωθεί με βεβαιότητα απο αρμόδιους υπαλλήλους του κράτους οτι για να στηριχθεί και να βελτιωθεί ένα ενυδρείο εδώ στην Κρήτη δεν ενδιαφέρει ούτε τα ελληνικά ούτε τα ευρωπαϊκά ταμεία. Στην πραγματικότητα όμως, εμείς πληρώνουμε τους φόρους στο ελληνικό κράτος.

Με αυτό τον τρόπο, όλες οι τρέχουσες δαπάνες και τα κονδύλια που απαιτούνται για να βελτιωθεί το Aquaworld χορηγούνται από εκείνους που πιστεύουν σε αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε και από εκείνους που αγαπούν απλά τα ζώα που έχουμε υπο την προστασία μας.

Εάν επιθυμείτε να συμβάλετε, κάντε "κλικ" στο πλήκτρο παρακάτω για να κάνετε μια δωρεά χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Paypal ή την πιστωτική κάρτα σας.Αγοράστε μια μπλούζα

Μπλούζες Aquaworld

Οι μπλούζες Aquaworld επιδεικνύονται υπερήφανα παραπάνω από τα παιδιά Haume της Nokia, Φινλανδία - συχνοί επισκέπτες στο ενυδρείο.

Οι μπλούζες κοστίζουν 10,00 ευρώ για τα παιδικά μεγέθη (2, 4 ..6 ..8 ..10 & 12 χρονών) ή 15,00 ευρώ για τα μεγέθη ενήλικων (small, medium, large, XL, XXL, XXXL). Μια ταχυδρομική δαπάνη 3,00 ευρώ προστίθεται για τις αγορές κάτω από 50,00 ευρώ - και 5,00 ευρώ για αγορές πάνω από 50,00 ευρώ.

Αγοράστε τις μπλούζες των παιδιών εδώ

Επιλέξτε την κατά προσέγγιση ηλικία του παιδιού από την επιλογή ηλικία, μετά κάντε "κλικ" στο πλήκτρο παρακάτω. Θα μπείτε σε μια σελίδα Paypal όπου μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό με τις μπλούζες του μεγέθους που έχετε διαλέξει στην πρώτη στήλη.

Για περισσότερες μπλούζες και σε διάφορα μεγέθη, επιστρέψτε στην αρχική σελίδα Aquaworld, επιλέξτε ένα διαφορετικό μέγεθος και κάντε "κλικ" ξανά. Το νέο μέγεθος θα προστεθεί στην παραγγελία σας.

Η δεύτερη στήλη στη σελίδα Paypal σας προσφέρει την δυνατότητα να αφαιρέσετε τα στοιχεία που έχετε κάνει λάθος.

Age

Αγοράστε τις μπλούζες ενηλίκων εδώ

Επιλέξτε το μέγεθος μπλούζας από τις επιλογές, μετά κάντε "κλικ" στο πλήκτρο παρακάτω. Θα μπείτε σε μια σελίδα Paypal όπου μπορείτε να αλλάξετε την ποσότητα στις μπλούζες με εκείνο το μέγεθος που διαλέξατε στην πρώτη στήλη.

Για περισσότερες μπλούζες σε διαφορετικά μεγέθη, επιστρέψτε στην αρχική σελίδα Aquaworld, επιλέξτε ένα διαφορετικό μέγεθος και κάντε "κλικ" στο πλήκτρο ξανά. Το νέο μέγεθος θα προστεθεί στην παραγγελία σας.

Η δεύτερη στήλη στη σελίδα Paypal σας προσφέρει την δυνατότητα να αφαιρέσετε τα στοιχεία που κάνατε λάθος.

Όταν η παραγγελία σας είναι πλήρης, κάντε "κλικ" στο κουμπί "Secure Payment" στη σελίδα Paypal και πληρώστε για τις μπλούζες σας μέσω του λογαριασμού σας Paypal ή με την πιστωτική κάρτα.

Size

Χορηγείες Εταιριών

Αν και μικρό σε σύγκριση με άλλα δημόσια ενυδρεία, το Aquaworld προσελκύει και διατηρεί μια ισχυρή ακολουθία απο υποστηρικτές. Πολλοί από αυτούς αγαπούν τα ζώα, άλλοι τα ενυδρεία και άλλοι ενθουσιάζονται με τα ερπετά. Σχεδόν όλοι κάνουν τις διακοπές τους εδώ στην Κρήτη.

Το Aquaworld επομένως επιδιώκει ενεργά την χορηγεία εταιριών από επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό στην Ελλάδα ή από εκείνες που ασχολούνται με το εμπόριο ενυδρείων και ερπετών.

Η χορηγεία θα μπορούσε να είναι είτε υπό μορφή άμεσης οικονομικής ενίσχυσης, είτε με τη βοήθεια της παροχής του εξοπλισμού που είναι απαραίτητος να βελτιώσει τη λειτουργικότητα του ενυδρείου.

Για τις περαιτέρω λεπτομέρειες, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον Κο. John McLaren.

Επισκεφτείτε μας!

Φυσικά, ο απλούστερος και καλύτερος τρόπος να υποστηρίξετε το Aquaworld είναι να το επισκεφτείτε κάθε φορά που έρχεστε στην Κρήτη.

Η πολιτική μας είναι να κρατήσουμε τις τιμές εισόδου όσο το δυνατόν χαμηλότερες. Οι τιμές εισόδου δεν έχουν αλάξει από την εισαγωγή του Ευρώ - και ελπίζουμε να τις κρατήσουμε το ίδιο σταθερές εφ' όσον μπορούμε.

Αυτό σημαίνει ότι, αφού το κόστος της λειτουργίας του Aquaworld αυξάνεται κάθε χρόνο, χρειαζόμαστε μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά.

Οι καλές ειδήσεις είναι ότι αυτό τελικά συμβαίνει - και αυτό είναι ύψιστης σημασίας στη συνεχόμενη ευημερία του πρώτου ενυδρείου ανοικτού στο κοινό στην Κρήτη.

Απλά συνεχίστε να μας επισκέπτεστε!


Αναμνηστικά για πώληση!
Χταπόδι στο σπίτι του
Δεντρογαλιά
Dewi Saris, John & Burma
Markus Broecker & κοκκινόουρος βόας

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

TaglineΠνευματικά δικαιώματα © Aquaworld 1995-2025